Domů Seznam článků 2009 Proksík Nedělní laškování se zbytkem termických bublin (no tedy jen s jednou, ale takto to zní frajersky)

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

Nedělní laškování se zbytkem termických bublin (no tedy jen s jednou, ale takto to zní frajersky) Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 11
NejhoršíNejlepší 
Teplota okolí 25C teplota moje 37,5C s diagnózou závažné chlapské nemoci rýmečka s kašílkem. Ráno se Kamil neozval (chrápal jak prase) tak se ještě vykroutit z večerního lítání a můžu to vyležet. 16:40 drnčí mobil, vtipně nezvedám. 17:00 drnčí zvonek u dveří, děti i přes zákaz otevřít a hrozbu že za dveřmi je čert a peklo samo, otevřeli. Vyslechnu si referát o simulantech. A pak zazněla ta kouzelná věta: Proč budeš smrdět doma, když můžeš do luftu. 
17:30 jsme na Smradlavce, Michal a Marek na nás z luftu řvou, jestli letíme s nimi směr Trpín, toto zdvořile odmítáme, páč než to vybalíme, seskládáme a hlavně než se vnutíme do luftu budou kluci už za horami. 18:00 jsme se vnutili do luftu. Domluvený byl západní okruh, takže kolem Dolních Louček na sever, pak to stočit na západ na a na jih. Ve vzduchu byl volej jen sem tam drncáček, až na jeden. 
Před námi mrak s ještě jakž takž rovnou základnou.  No nebylo to špatný, jen se to malinko zamlelo a najednou jsem měl výkon motoru, o jakém se nezdá ani 4taktům. 3ms a to na volnoběh, sice jen cca 5sec, ale bylo to tam. A až dospělí kluci piloti sesmolí objednaný článeček Co dělat v termice s motorem (kromě držení svěrače) budu i já chytřejší. Neříkám, že bych toto vyhledával, ale příště tam do toho hópnem dřív a utěšovat se budeme tím, že to bude už jen lepší. Co dodat na závěr, na to že su chabrus to dalo krásnó hodinku a půl přesně.  Co tě nesrazí to tě posílí. další foto na www.kamca.cz
 
A vo tom to je Proksík
 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.