Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

Strachotín 2009 Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 9
NejhoršíNejlepší 

No tentokrát to na nějaký dlouhý článek nebude, takže během cesty a příjezdu se nic zvláštního nestalo, přivítání s ostatními bez nepřístojností a to dokonce i s Tomášem Berkou. Odevzdal jsem napečené buchty, dostal vynadáno, že nevezu půlku prasete a bečku vyslechl si něco o Skrblíkovi a že všichni bečku a celé prase dovezli. Naštěstí začalo být rušno, hromadný start byl vyhlášen na 16:30 takže v 17:00 jsme byli všichni v luftě.  Nabrat směr Lednice a foťák do ruky. Lednický areál z vrchu je pastva pro oči i pro foťák.  Chvilku jsme místně polítali, ale pohled na Pálavu a hlavně hromadný start horkovzdušných balónů nenechal nikoho dlouho zevlovat na fleku. Samotná Pálava je z luftu něco nádherného, ale ještě když je kolem tolik balónu, to už je něco pro fajnšmekry. Dalo to něco přes hoďku a půl a můžu říct, že nádhera. 

Večer jsme s Romanem slavnostně (konečně (a za to si může Mlčoch sám)) předali cenu za nejlepší článek v Kameňu 2008. Pravda slibovaná Proksovice se mi nějak odpařila, ale láhev Tullamore Dew, byla náhradou snad rovnocennou. Večer probíhal v klidu, buřty, chlast, Jarek Sura pěkně hrál na kytaru a zpíval Tomáš Berka bohužel dlouho hrál na kytaru a bohužel dlouho zpíval.

Ráno měli někteří problém se vnutit do luftu, i moje tělo bylo oslabeno, ale né chlastem ale boreliózou co jsem nedávno prodělal, no ale třetí pokus bez zlomyslného pochechtávání mě dostal do luftu. Zbouzel jsem kolem břehů Mušova a nakonec něco našplhal nad Pálavu. Ráno to dalo zase hodinku a půl a plachtit z té výšky s vyplým motorem má taky hodně do sebe.

No letos tady určitě ještě jednou polítám a vo tom to je Proksík

 

 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.