Domů Moravský KAMEŇ 2013 Kameň, zvonec a konec

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

Kameň, zvonec a konec Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 15
NejhoršíNejlepší 

Začalo to už ráno telefonátem od Jarka, s tím že mám dojet v obleku, že tentokrát Romana dostaneme funusem Kameňa. Pro nezasvěcené každý rok mu na vyhlášení něco provedeme, třeba to uzený co jako letělo do kamen, kdy Roman neměl ani tušení, že je to kus dřeva a málem se vrhl do plamenů za ním, nebo když jsme mu nic neprovedli jen si okatě celý večer před ním šeptali a on všechny průběžně upozorňoval, že dostaneme přes huby a že nás varuje. Tentokrát to Obelixe dostalo až k slzám a bylo na něm vidět že chvíli hledal slova. Když je našel, začal s vyhlášením Kameňa, předáním diplomů, gratulací a darů za které tentokrát děkujeme LAA. Došlo  na děkování všem co nám s Kameňem pomáhali a hlavně vše se neslo poklidné atmosféře kde nikdo přehnaně nevyrušoval (no dobře tak Berka jo). .... pokračování

Wink a vo tom to je Proksík

Šárka prodala lístky do tomboly s mankem 45kč, což Dan vysvětloval změnou kurzu k euru, nevím jaký to má dopad na lístek z šatny za 5 kaček, ale budiž. Celý výtěžek šel na večerní raut a tak všichni co se nacpali večeří se pak nacpali ještě jednou. Tatarák s topinkama který jsem jedl prvně byl fakt luxus a vzpomínal jsem na něj do noci já i můj žlučník. Do noci se klábosilo, pilo jedlo a pak prý i tančilo, ale to už já šel na kutě. Žádná ostuda, nikdo nic nerozbil a dokonce můžeme přijet i příště a to uznáte je opravdu pokrok.

Radek Vondra, představil svůj projekt kam by se mohl Kameň dál ubírat, Jarek Sura přišel s novou „soutěží“ a jiní se dožadovali pokračování v Kameňu tak jak byl. Co bude, to z nás neví ještě nikdo, důležité je udělat něco co nás všechny bude spojovat, co bude naším společným dílem, co budeme mít rádi, kde nepůjde o zisk a mamon, ale o sdílení radosti z lítání s kamarády piloty a širokou veřejností.

Wink a vo tom to je Proksík

 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.