Domů Seznam článků 2008 Proksík SLET CHROUSTŮ ČERVENÝ POTOK 2008

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

SLET CHROUSTŮ ČERVENÝ POTOK 2008 Tisk Email
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Na slety moc nejezdím z důvodu časového nedostatku, ale tuto akci jsem si prostě nemohl nechat ujít. Sice od soboty, ale přeci. Po příjezdu, pozdravení se se všemi, obědě a popolední siestě začalo vystoupení skupiny historického šermu. Potom jsme s Tomášem a jeho kindošama zajeli k nedalekému potoku trochu ochladit těla. My hubeňouři to máme těžké, rychle se prochladíme. Takže zatímco se Tomáš rochnil v potoku a odolával aktivistům Greenpeace s pokusem umístit ho zpět do výběhu hrochů odkud jistě uprchl, já atlet klepal kosu na břehu. Zpět na letiště jedeme zaručenou zkratkou, tak nám cesta trvala asi 3x déle než k potoku, ale byla to sranda.


Další představení – letecký útok na pozemní vojenskou baterii doprovázen pyrotechnickými efekty. Bombardování sice bylo jen ruličkou haj… toaletního papíru, ale i tak moc pěkné. Teď se ještě k někomu vnutit na kafe. Děkuji tímto Romanovi, že převzal za Marchella jeho dnes již skoro povinnost. Popíjím kávu, kecáme a venku první nedočkavci chystají stroje. Vítr se kolem osmé hodiny utišil a najednou, kdo měl padák se snažil dostat do luftu. Občas bylo k vidění pár velmi napínavých chvilek startujících pilotů.
Při západu slunce všichni ale bezpečně přistáli a mohl začít večerní program opět v podání skupiny historického šermu a jejich ohňové show. Ta se jim opravdu povedla, jen až nám řekli, že při plivání ohně používají silnou slivovicu, nemuselo těch efektů být tolik ?. Šermíře vystřídaly večerní tanečky, vyhlášení výsledků soutěže a očekávané promítání filmů z produkce SPV. Do hajan jsem padnul kolem druhé ráno, s tím, že si přivstanu a polítám.
Přivstal jsem si v 8:30, kdy se ostatní vraceli. Tak to alespoň chvilku zkusím, vždyť na potoku se nelítá tak často. V době kdy jsme s Romanem startovali, byli už ostatní na zemi, ale když už to mám složený. Start se až na delší rozběh (zapomněl jsem si strčit řidičku do ruky) podařil. Nebudu říkat, že jsem si polítal, protože to byla opravdu chvilka, ale i ta se počítá. Po nás ještě chvilku vozil Václav lidi na Airchoperu a nakonec i ten dal pokoj. Ještě se Berkům vnutit na kávu, pobalit a hajdy domů. Tímto moc děkuji členům SPV za krásně prožitý víkend a na rok zas. 


Očima dalších pilotů (nejsem snob a podporuji jiné stránky): http://www.cirus.reklama-fiam.net/Potok_2008.php ; http://ssykora.rajce.idnes.cz/Cerveny_potok_2008/#album
 

a vo tom to je Proksik

 

 

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.