Domů Akce v luftě Podrobnosti - Zabal to

Akce v luftě

Žádná akce v luftě :-(

Languages

Languages
TOPlist

EMAIL Tisk

Ten kdo se chce zůřastnit vypsané akce ať zatrhne dole: Chci se zúčastnit této akce: a zmačkne Přihlásit ( to je snad jasnýýýý ne?)

Akce 

Název akce:
Zabal to
Datum konání:
15:11:2014 - 15:11:2014 09:00 h
Kategorie:
Víkend v luftě

Popis

Zabal to!

Přátelé a kamarádi vzduchem chlazení.

Jelikož nastal podzim a plískanice nám neumožňují provětrat naše „hadry“ je načase udělat i nějakou údržbu ,a to nejen na motorech ,ale i na padácích.                                                   Ne všichni jsou ochotni ráno vstanout a za rosy si omočit boty,ale i na večer bývá vlhko a nejen naše záložáky dostávají pěkně zabrat.                                                                                                                          Proto jsme si dovolili s Pavlem Jurenkou (známější pod přezdívkou číslo 5) objednat ještě jeden letový den a poté i vhodné místo k nějakému tomu dovádění a tímto Vás všechny zveme na polétání kolem sv. Hostýna a balení záložáků.

Létat se bude za příznivého počasí na Holešovském letišti, pod dozorem  statného průvodce (č.5), který Vás milerád vzduchem doprovodí na kouzelná místa.

Pro jedince,kterým se nebude chtít utrácet za benzín, bude otevřená tělocvična v nedalekých Jankovicích(rodišti zmíněného velikána),kde na Vás bude čekat má maličkost (Tomáš Klaper) s gumičkami a balící šňůrkou,abych Vám pomohl s přebalením vašich ,doufám nikdy nepoužitých ,“záchranných brzdopádů“.

Kdo si netroufne zabalit sám,tomu milerád přispěji radou a pomocnou rukou. V mezičase a o odpoledních hodinách si dáme turnaj v badmintonu a pingpongu o lahvinku nějakého dobrého moku.

Termím: sobota 15.11.2014

v kolik: od 9.00 - do pozdních večerních hodin

kde: letiště Holešov,obecní dům Jankovice

co s sebou:přezůvky do tělocvičny gumičky na balení raketu na bembajz a pinec míčky a                 hlavně    dobrou náladu

Kontakt:

Tomáš 603 861 604

Pavel 774 804 795

Zaregistrovaní uživatelé:

Pro přihlášení na tuto akci musíte být zaregistrován(a).

Tak toto je moje práce v Joomle. Snad se bude líbit.